lillaliv

Alla inlägg under april 2010

Av Emelie Karlström - 12 april 2010 20:43

Nu har vi precis kommit hem från sundsvall efter att lämnat älsklingen på flygplatsen. Så nu är vi ensamma i 3 dagar tills han kommer hem igen. Ska göra mig nått fika nu och slå mig ner framför tv:n och se svenska hollywoodfruar :)


Idag var jag, Liv och Nathalie på stan. Liv hade ju namnsdag idag så moster Nathalie tyckte hon skulle få presenter:) Inte helt fel ! Vi gick även bort på mammas jobb och hälsade på en sväng innan vi for hem igen. Jag slänge ihop en middag innan vi åkte mot sundsvall.

Här en bild på de fina skorna och scarfen Liv fick av moster ! :)


 




Av Emelie Karlström - 12 april 2010 09:19

Idag har Liv namsdag ! Grattis gumman ! ;)


Vi vaknade i morse runt 7, Liv ville inte alls somna om så det var bara att kliva upp. Jag tappade upp badvatten åt henne så hon fick sig ett bad. Efter det tvärslocknade hon igen :P Så nu har jag ätit frukost och funderar på att ta mig en dusch medans Liv sover. Framåt dan ska vi ut på promenad iaf i det vackra vädret ! :) På eftermiddagen åker vi ner till sundsvall för att lämna älsklingen på Midlanda. Han ska ner till ängelholm på utbildning i 3 dagar. Tur det inte är så länge vi behöver vara utan han :) Vi ska ner och hämta han igen på torsdag, mitt i natten! :) Tur att lillgumman tycker om att åka bil, hon lär sova hela vägen skulle jag tro.


Igår tog vi oss iaf en promenad till Lillemor, Bosse, William, Oskar och Elvira. Där blev vi bjudna på mat och fika. Efter vi varit där tog vi oss en promenad hem och hämtade bilen, och for till Livs farmor Maria. Där fick vi mat också ! :) Kvällen tillbringade vi med att se på Bingolotto innan vi for hem runt 9. Vi tog en extra sväng med bilen runt stan för att Liv skulle hinna somna. Men vad gjorde det då hon vaknade så fort vi la henne i sängen :P Men hon somnade rätt fort igen och har sovit bra inatt.


  


Av Emelie Karlström - 9 april 2010 09:11

Igår tog vi oss en promenad upp till Nyland. Så skönt väder att gå i. Nathalie mötte oss halvvägs med Chessie och Alice (pappas hundar). Vi kollade på hockey senare på kvällen innan vi for hem. Hemma såg vi på lyxfällan innan vi gick och la oss.

Liv har börjat bli så svår att få och somna på kvällarna nu. Klockan kan bli ända framåt 1 ibland innan hon slår igen ögonen. Jag försökte få henne att somna hela tiden under tiden vi såg på lyxfällan, men icke :) Hon somnade först framåt 12 :/


Idag iallafall ska vi på BVC och väga Liv. Efter det vet jag inte vad vi hittar på. Jag hoppas att jag får med kläder på posten idag som jag köpt åt gumman ! :)


Livs poncho som jag gjort åt henne

 

Här provar gumman sin poncho

     

Av Emelie Karlström - 7 april 2010 11:19

Imorse strax efter 7 ringde min telefon. Tänkte absolut inte svara för vem ringer den tiden egentligen? :P När jag sedan vaknade framåt halv 9 såg jag att jag hade ett röstbrevlådemeddelande. Det var från posten, fälgarna som Andreas beställt hade kommmit :) Som han har väntat på dom. Tänkte väcka han för berätta att dom kommit, men han var så trött så han hörde inte vad jag sa.


Men vi klev upp och åt frukost, for ner och hämtade fälgarna och nu är vi hemma igen. Andreas gick direkt ut och började tvätta bilen för att sedan kunna byta däck :P Precis när vi kom hem på gården så kom postbilen och sa att vi fått ett paket, det var kläderna jag köpt åt Liv. Så nu sitter jag inne och kollar igenom allt som kom i paketet. Har beställt ett till paket från H&M också. Men det kommer nästa vecka först :)


Kommer lite bilder på kläderna jag köpt :)


Kläderna jag fick idag

  


Kläderna som jag beställt från H&M

          





Av Emelie Karlström - 6 april 2010 13:06

Idag är det tisdag. Vet inte vad vi ska hitta på idag, men det visar sig. Var ut på långpromenad igår också, blir en till idag :) Igår följde mamma med ut på promenaden, ska se om jag får med mig Andreas idag.

Jag fick en stegräknare av mamma igår, så nu kan jag hålla koll på hur många steg jag går varje dag :) Promenaden igår var 6500 steg iaf så idag ska jag försöka komma upp i lite mer.

Inatt var jag och Liv vaken mellan 4 och 6. Hon ville inte alls sova :P Men tillslut somnade vi och sov till halv 10 imorse, skönt :) Ska försöka få hon och vara lite mer vaken idag så hon sover inatt.

Nej nu ska jag fortsätta vänta på Andreas tills han kommer hem, sen gå ut på promenad :)


Av Emelie Karlström - 4 april 2010 14:31

Igår (lördag) var kom kusinerna Elin och Sara och hälsade på. Jätte kul och ses, det blir ju så sällan. Vi fick så fina kläder av dom som Liv kan ha till sommaren. Tack ! :)

Efter vi träffat dom åkte vi på nipan restaurangen och åt påskbuffé. Gud så gott, och massor av mat :) Man äter ju mer än man orkar bara för att det finns så mycket att välja på.

I morse när älsklingen drog på bandyn tog jag och Lillemor en långpromenad runt mellanvägen. Det var rätt dålig väg, lerig ooch full i hål :P Men runt kom vi iaf. När jag kom hem sen gjorde jag pizza som vi kunde äta då älsklingen kom hem.

Idag fyller Andree år, så vi ska bege oss dit nu på eftermiddagen. Vi hade tänkt ta en promenad dit, det är ju 21 grader i solen. Men vägen var så dålig så vi skippar det:)

Lägger ut bild på kläderna vi fick igår, och en bild på gumman :)


    

Av Emelie Karlström - 2 april 2010 11:02

Ja nu är det påsk igen och inte märks det hemma hos oss iaf. Det enda vi har framme som visar att det är påsk är ett påskägg som Andreas kom hem med igår :)

Gårdagen tillbringade jag och Liv uppe hos pappa och Birgitta. Vi har ju knäppt så mycket fina kort som jag ville göra iordning. Där blev vi bjudna på påskmat på kvällen, super gott.

Idag är vi bjudna på mat till mamma och Ragge på eftermiddagen. Älsklingen ska ju träna innan dess (såklart) så jag tänkte ta mig en promenad upp på gruvberget när han sticker på gymmet. Så får han komma dit när han tränat klart. Jag har varit lat med promenaderna senaste veckan så idag får det bli en riktigt långpromenad för att ta igen :)

Nu har gumman precis badat och fått på sig kläder, dags för frukost till både henne och mig.

  


Presentation


Emelie heter jag och bor i Långsele med min sambo Andreas och våra barn Liv och Alvin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Liv

Lilypie First Birthday tickers

Vi

Daisypath Anniversary tickers

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Bloggerfy

Bloggerfy

Modehus


Ovido - Quiz & Flashcards