lillaliv

Alla inlägg under mars 2010

Av Emelie Karlström - 21 mars 2010 15:19

På förmiddagen gick älsklingen iväg på bandyn. Lillgumman somnade alldeles efter så jag la mig och kollade på missade avsnitt av blåsningen. När han kom hem sedan fick vi främmande av Mimmi, moster Nathalie, morfar och Birgitta. Efter att dom farit så tog vi vagnen och gick ut på promenad i det sköna vädret. Termometern visade 17 grader i solen, jätte skönt :)


Igår var våran bild inne i tidningen också ! :)


Jag ställde mig på vågen i helgen och den visade - 10 kg på 2 veckor. Så nu är det 10 kg kvar till min vikt innan jag blev med barn.


  

Av Emelie Karlström - 19 mars 2010 09:13

Igår var älsklingen i skogen på förmiddagen, så jag och gumman hade mysigt hemma i sängen. Såg andra avenyn som jag missade i onsdags. När älsklingen kom hem for han iväg på gymmet istället så vi blev själva igen. Men då kom Jessica och Nicke förbi för att kika på lillgumman. Vi fick även en present av dom, presentkort på kappahl. Så vi tänkte ta en tur ner på stan idag och se om vi hittar nå fint åt Liv. Självklart måste vi en sväng på Lidl också :)


Efter stan ska Liv få träffa sin farmor, så det blir en sväng till Österås innan pappa måste hem och gymma ;P Detta gym som måste besökas var och varannan dag :)


Igår var vi iallafall och knäppte ett kort till tidningen. Så på lördag kommer lillstumpan i tidningen. Måste komma ihåg och köpa tidningen då så vi kan klippa ut henne.


Nej nu ska gumman få sig ett bad. Hon lyckades nämligen kissa ner både pyjamasen, skötbordsunderlägget och sin filt i morse då vi bytte blöja. Hon har börjat med det ny dom senaste dagarna, när man tagit av blöjan och tvättat henne, så innan man hinner dit med ny blöja så kissar hon :)


  

Bvc

Av Emelie Karlström - 16 mars 2010 11:56

Idag har vi varit på BVC och vägt lillgumman. Hon har gått upp 350 gr sedan vi vägde henne i onsdags och 0,5 cm längre. Jätte bra ! Känns skönt att veta att mjölken räcker till och att hon ökar i vikt. Så det är bara att fortsätta amma som vanligt. Hon ska vägas på måndag igen, så då får vi se om hon fortsätter öka lika bra.


Efter BVC tog vi en fika på westerlunds, och en sväng runt stan med bilen. Det är riktigt skönt väder idag så det blir nog en promenad med vagnen fram på dan :)

Nej nu måste jag gå, lillan är vaken och vill ha mat!

  

Av Emelie Karlström - 15 mars 2010 08:54

Inatt har det inte varit mycket sova. Liv vaknar och vill äta varannan timme ungefär. Ibland ligger hon även vaken mellan målen och då kan inte jag sova heller. När hon hade ätit 4-målet kunde vi somna båda två iallafall och sov till 8. Vi får lägga oss och vila under dagen istället och ta igen sömnen :)


Igår hade vi främmande mest hela dagen, fler presenter och kläder till Liv. Vi tog oss också en promenad och hälsade på gammelmormor :) Men idag blir det till att vara hemma. Termometern visar - 11 här så ingen promenad med vagnen iallafall. Får se om jag lyckas få älsklingen och ha en mysig hemmadag och se film. Vi började se en film igårkväll, Sorority Row tror jag den hette. Riktig okej film faktiskt. Nej nu ska jag passa på att äta frukost medan gumman vilar.


Visst ser jag glad ut? :)

 

  


Lite kläder som jag fått också :)

 

          

  

Av Emelie Karlström - 12 mars 2010 18:19

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi tog en promenad med vagnen en sväng på förmiddagen. Liv sover som en stock när hon får ligga i vagnen. Hon har även fått badat idag vilket gick bra. Hon tyckte det var skönt och låg tyst under hela tiden :)


Också har vi haft främmande idag också. Fått fler presenter till lillgumman våran.

Just nu ligger jag och Liv och vilar på sängen och väntar på att älsklingen ska komma hem från gymmet. Då ska vi åka ner till stan en sväng.



Liv badar och verkar tycka det är hemskt skönt :)


Myser lite efter badet :)  

  


Lägger in en bild där hon myser med pappa

  


Av Emelie Karlström - 12 mars 2010 08:42

Nu har vi sovit första natten hemma med Liv. En konstig känsla att vakna med henne emellan oss. Det är något man bara sett framför sig, men nu är hon ju här :)

Natten har gått bra iallafall. Hon vaknar rätt ofta och vill äta, varannan timme ungefär men somnar om rätt fort.


Igår var vi ner på stan och inhandlade lite kläder till Liv. Eftersom vi inte vetat om det var pojke eller flicka hade vi mest köpt neutrala färger. Så igår åkte vi ner och köpte lite andra färger på kläderna också. Sedan for vi hem och tog oss en promenad med vagnen.

Nu har Liv iallafall vaknat, så nu ska vi ta och kliva upp.


  

Av Emelie Karlström - 11 mars 2010 16:56

       Äntligen har hon kommit! Vår efterlängtade Liv. Hon dröjde sig kvar ett tag, men 10 dagar över tiden bestämde hon sig för att komma. Som vi har längtat. Hon vägde 3445 gr och var 49 lång.

Vi blev kvar på BB i 4 dagar, men nu har vi äntligen fått komma hem.

Lägger ut lite bilder på vår skatt :)


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Emelie heter jag och bor i Långsele med min sambo Andreas och våra barn Liv och Alvin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Liv

Lilypie First Birthday tickers

Vi

Daisypath Anniversary tickers

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Bloggerfy

Bloggerfy

Modehus


Ovido - Quiz & Flashcards