lillaliv

Alla inlägg under februari 2013

Av Emelie Karlström - 3 februari 2013 19:23

Idag för vi på remslespelen för att Liv skulle vara med och åka:) Hon som har laddat och pratat om det flera dagar. Synd bara att det skulle vara så kallt. Innan starten ens börjat höll man ju på och frysa ihjäl :/ Liv tyckte det var kallt också, ville inte alls vara med till slut. Hon fick på sig skidorna iallafall. Efter det för vi till Liv och Alvins farmor. Beställde pizza och såg på tv. Somnade en sväng på soffan också. Nu är vi på väg hem, Liv slocknade på 2 röda efter att vi satt hon i bilen.

Av Emelie Karlström - 2 februari 2013 23:44

Sitter och kollar runt på lite kläder till barnen. Finns så mycket fint, och massor av rea just nu där man kan fynda.

Tycker att Villervalla har så fina kläder:) Och just det att man kan ha likadana kläder till både pojke och flicka så att dom matchar. Hade varit supergulligt till Liv och Alvin :)

Har hittat det här bl.a som jag fastnade för.


           



 
Fina barnkläder och bra rea just nu med massor av kläder till riktiga fyndpriser. Finns massor av kläder som jag är sugen på att beställa hem just nu. Kul med samma mönster till både tjej och kille så att syskonen kan matcha varandra. Oftast är det en stil på tjej kläder och en helt annat till pojkar.
 
 
 
Av Emelie Karlström - 1 februari 2013 19:36

Klev upp i morse och promenerade på dagis med Liv. Sedan gick jag och Alvin hem. Åt frukost och myste ner oss i sängen igen. När Liv kom hem från dagis gjorde vi omelett och startade Karlsson på taket. Nya favoriten för Liv på tv:n. Har inte gjort särskilt mycket mer idag, bara tagit det lugnt. Nu sitter vi framför tv:n och ser på postkodmiljonären. Senare blir det film, ska fortsätta se på Flight som vi börjat på.

Presentation


Emelie heter jag och bor i Långsele med min sambo Andreas och våra barn Liv och Alvin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Liv

Lilypie First Birthday tickers

Vi

Daisypath Anniversary tickers

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Bloggerfy

Bloggerfy

Modehus


Ovido - Quiz & Flashcards